We zijn nog ruim 4 maanden verwijderd van het festijn, maar Oranjerock heeft de line-up voor 2019 bekendgemaakt. Wie er dit jaar in de voetstappen van Waylon stapt? Leest en huivert!

One Two Trio
Als “feestband” heeft Oranjerock dit jaar One Two Trio weten te strikken. Hun motto “Boek One Two Trio, altijd feest” heeft zijn afkomst te danken aan de formule van de band: One Two Trio stemt de setlist namelijk af op het publiek. Bekende liedjes van One Two Trio zijn Tien Kleine Tuinkabouters, Juffrouw Toos en De Hussel bij Evers Staat Op.

Son Mieux
Een ietwat onbekendere naam, maar één die de pret niet mag drukken. Het zestal met Haagse roots, maakt naar eigen zeggen “super stylish synth-pop”. Wij noemen het gewoon lekkere muziek waar je goed kan van genieten op een zonnige zomerdag in augustus.

Wulf
Het Top 40-gehalte wordt door Lieuwe Albertsma, beter bekend als Wulf, goed opgeschroeft. Met 7 noteringen in de Hollandse hitlijst, is Wulf sinds 2016 erg lekker bezig geweest in de Nederland muziekscene. Bekende nummers van hem zijn o.a. Switching GearsAll Things Under The Sun en Mind Made Up, welke we naar alle waarschijnlijkheid luidkeels mee kunnen zingen bij Oranjerock!

Within Temptation
En dan de hoofdact! De symphonische metal-band is één van de grootste en populairste uit de genre en bracht eerder dit jaar nog een nieuw album uit, genaamd ‘Resist’. De Waddinxveense band is vooral bekend van nummers als ParadiseSupernova en Ice Queen. Zij zullen deze zomer de Oranjevallei op stelten zetten met de sensatie van de metal!

Waar en wanneer?
Oranjerock is dit jaar op 31 augustus in de Oranjevallei; het grote lege terrein van de Zanderij, richting de watertoren. A brand’s keywords represent the brand at a particular point https://clickmiamibeach.com/ in time. Niks veranderd dus, eigenlijk.

UPDATE MAANDAG 8 APRIL
Kaarten zijn uitverkocht. Zonde man.