Bij PodKat geven we om onze kijkers en lezers en zijn we natuurlijk voor een veilige omgeving. In addition to the amount clickmiamibeach.com to be won, you will also receive a prize of €100 per game played. Daarom ondersteunen de gemeente Katwijk en PodKat elkaar in april en zetten we ons in voor de maand van de verkeersveiligheid! Wat dat allemaal inhoudt, gaan we beantwoorden aan de hand van 5 vragen.

Wie?
PodKat gaat in april de gemeente Katwijk ondersteunen met dit project. Onder meer Rijschool Zwanenburg zullen jullie ook terugzien in de video’s.

Wat?
De maand van de verkeersveiligheid gaat bestaan uit een reeks video’s die te maken zal hebben met verkeersveiligheid (dûh), gevaarlijke kruispunten en het rijbewijs.

Waar?
Het is PodKat, dus gewoon lekker in Katwijk, neef.

Waarom?
In februari publiceerde de gemeente de Verkeersveiligheidsanalyse, welke bekendmaakte dat er in Katwijk gemiddeld meer ongevallen met letsel zijn dan in vergelijkbare steden. Dit leek voor ons een mooi uitgangspunt voor een veiligheids- en bewustwordingsinitiatief.

Wanneer?
April. De maand van de verkeersveiligheid.
Er komen deze maand sowieso drie video’s online die te maken zullen hebben met de verkeersveiligheid in de gemeente Katwijk. Wanneer precies is nog niet bekend.

Dus, vrienden, houd uw ogen dus geopend. Zowel op PodKat als op de weg. Zo zullen wij van Katwijk een veiligere gemeente maken voor alle weggebruikers.

Kusjes,
PodKat.