Zoals jullie al bij het begin van de winter zagen, werken we bij PodKat tegenwoordig met seizoensteams. Elk jaargetij kent zijn eigen samenstelling met zowel nieuwe als bekende gezichten op jullie beeldbuizen. Ook in de lente is dit het geval, dus hierbij een korte introductie van het lenteteam!

Oude bekenden
Zoals gezegd is het ook gebruikelijk dat bekende gezichten bij het team blijven. Dat is nu niet anders: Aaron, Bryson, Jeffrey en Remzi blijven gewoon jullie verblijden met hun immer frisse en vrolijke reportages!

Nieuwe gezichten
Maar met een nieuw seizoen komen nieuwe kansen voor anderen om het podium te betreden, en de volgende presentatoren zie je de komende tijd terug bij PodKat:

  • Vince en Dave zijn via de Zintuigfabriek bij PodKat gekomen en beginnen binnenkort met het beoordelen allerlei spullen in hun nieuwe programma Mooi of (Tering)zooi!
  • Jaimy zou je al kunnen kennen van de PodKat-viral waarin hij zijn HAVO-leven vervloekt voor de microfoon van Vink, maar gaat in het nieuwe PodKat-seizoen overal in Katwijk partijtjes crashen in Jaimy’s Partijtje!
  • In dezelfde video waar we Jaimy van kennen, vroegen we jullie of Tim in PodKat moest komen en de grote meerderheid van jullie zagen Tim graag terugkeren in onze video’s! Dus hierbij: de komende tijd kunnen jullie Tim aanschouwen in zijn nieuwe programma Tim Durft!
  • Ryan en Sven zullen jullie binnenkort zien beginnen met Ryan & Sven, het programma waarin ze culthelden Phineas en Ferb gaan nabootsen. Een vogelbekdier hebben we alleen niet kunnen regelen. Sorry.
  • Lars gaat voor PodKat cultuursnuiven in ons pittoreske visserdorp. Van zeekaken tot incest, het komt allemaal voorbij in Cultuur met Lars!

Strek je benen, geniet van het warme weer en laat je komend seizoen verrassen voor de frisse, Katwijkse gezichten van het immer vrolijke PodKat lenteteam!