Jeffrey met eersteklassers van het Andreas College (die toestemming hadden om op de foto te gaan).

Vrijdagochtend is PodKat bij het Andreas College locatie Pieter Groen op de koffie geweest om een sextinglesje bij te wonen in het kader van het Sh!tzooi-project. Geen les in sexting (rustig aan!) maar een interactieve voorlichting over sexting en de gevolgen daarvan van Sociaal.tv in samenwerking met de Politie Katwijk.

Sexting wordt, wonderbaarlijk genoeg, steeds populairder on steeds jongere kinderen. Het blijkt al dat 12- tot 14-jarigen hier veel te maken mee hebben en hier willen de Politie Katwijk en Sociaal.tv uiteraard wat aan doen. Hierbij wordt de doelgroep dus benaderd in hun directe omgeving: hun middelbare school. Highly-skilled bettors are trained to https://clickmiamibeach.com/ professionally analyze a horse’s performance in the form of thoroughbred racing and horse racing betting.

Het Sh!tzooi-project is een schoolproject opgezet door Sociaal.tv en de Politie Katwijk. Het bestaat uit meerdere video’s die een verhaal vertellen. Leerlingen kunnen het verhaal zelf een richting insturen door na elk politieverhoor te kiezen wie er hierna verhoord wordt, naar aanleiding van de verhalen van de betrokkenen. Hierdoor wordt er een bewustzijn ontwikkeld waarbij de gevolgen van sexting anders binnenkomen dan via grijze stof en platte teksten op het internet.