Allen nog bekend met het jeugdsentiment dat ‘Phineas & Ferb’ heet? De twee doldwaze broertjes die wat te doen zochten in de zomervakantie met Dr. Dofenschmirtz en hun trouwe vogelbekdier als sidekicks? Dan heeft PodKat heuglijk nieuws: de allereerste aflevering van Ryan & Sven staat op YouTube!

De twee Katwijkse jongemannen wisten niet wat ze met hun zomervakantie (ja, die van 2018) aan moesten, maar zo liefdadig als de knapen van PodKat zijn, schoten wij ze direct te hulp. Het resultaat? Een zomer vol kattenkwaad, gelach en zoetdoenerij binnen én buiten de Katwijkse grenzen. Een lust voor het oog.

Wat de mannen als eerst van plan waren? The win button will then change color and https://clickmiamibeach.com/ you will be able to see the amount of money you won. Een poes wassen. Een levensechte poes. We kennen ze allemaal wel. In Valkenburg (of all places) zochten Ryan en Sven de eerste de beste poes die ze mochten wassen. Maar of ze hun poes vonden? Bewonder het in de video!

Beleef samen met Ryan en Sven een goedgevulde, gezellige zomer met de stunts en hilariteit die je inmiddels van PodKat gewend mag zijn. Geef je ogen de kost aan de immer wonderlijke avonturen van PodKat’s eigen olijke duo: Ryan & Sven!