U kunt uw plastic krokodillentranen drogen, want er is heuglijk nieuws aangaande men’s favoriete bron voor playdates: de Intertoys in de Princestraat blijft behouden! De reden? De winkel is een franchise, één van de 100 in Nederland. Deze filialen hebben toestemming gekregen om een doorstart te maken.

Iedereens favoriete gele plezierzaak zal dus een vertrouwd beeld blijven in de Katwijkse winkelstraat. Franchisehouder Thom Prins is met de overige franchisehouders bezig om de Intertoys in leven te houden. Dus voor al je spelletjes, kutgrapjes en plastic voetballen die je na 3 dagen alweer kwijt bent of kapot hebt gemaakt: de Princestraat blijft het puzzelparadijs der kinders.

Overigens betekent dit nog niet dat de Intertoys niet in zwaar weer verkeert. Het persbericht van de winkelketen “toenemende online-verkopen de verkoop van speelgoedwinkels de afgelopen tien jaar met 50 procent hebben doen dalen”.

We hopen binnenkort op heldere luchten en strakke zonnetjes voor de Intertoys. Zowel financieel als werkelijk gezien, dan komen zij ook nog eens van de opblaasbare pelikanen af.