Er was even consternatie op Twitter en Facebook. Volgens RTV-dissident Leon Krijgsman zouden zowel RTV-voorzitter Willem Meijvogel en secretaris Ronny Barendse opstappen. Krijgsman had dit vernomen via zijn eigen bronnen binnen RTV.

Na een belletje met bestuurslid Mariën Bos en Willem himself bleek de zaak toch iets genuanceerder te liggen. Bij de afgelopen nieuwjaarsborrel van RTV, vermoedelijk in de Wilbert, heeft Voorzitter Meijvogel aangegeven dat hij het niet erg zou vinden om bij het einde van zijn termijn het (wandel)stokje aan een kundig iemand over te dragen.

De bewering dat hij dus weg gaat, is volgens Meijvogel kolder. Dit betekent dat hij nog voorzitter blijft tot ten minste volgend jaar.

Ook kon Willem vertellen dat hij ons maar vond “balken” betreffende onze kritiek op RTV. Volgens Meijvogel heeft RTV namelijk al scherpe SMART-doelstellingen, die van dit vodje. U mag beslissen of deze doelstellingen RTV gaan redden.

Wij houden van de meer directe aanpak en zullen RTV helpen bij de zoektocht naar een geschikte opvolger. Binnenkort komen wij dan ook met RTV Katwijk’s Next Top-Voorzitter. Voel jij je aangesproken? PM of DM ons op onze kanalen. Bestuurlijke ervaring is geen pré.

RTV KATWIJK KRIJGT VEEL GELD

RTV Katwijk vangt ieder jaar €63.000 euro en krijgen een verbouwing van €800.000 euro. WTF Doen zij eigenlijk voor dit geld? Mogen wij ook spullen lenen? Gemeente Katwijk CDA Katwijk SGP Katwijk ChristenUnie Katwijk GemeenteBelangen Katwijk Geef ons en het volk eens antwoord hierop. #boos

Geplaatst door PodKat op Maandag 28 januari 2019