PODCAST: Soep en Black Metal (ft. Noah Zurhaar) | Vink Vraagt #1

In tijden van veel fake, walging en onbegrip besluit Vink zich aan te zetten tot de positiviteit en interesse van de mede mens vinden.

Meneer Vink is een heuse Podcast begonnen. In “Vink vraagt” gaat Richard Vink langs wie het maar wil en probeert uit te vinden wat mensen drijft, blij maakt, misschien wel droevig of naar. Het heeft zo weinig mogelijk vorm en juist daarom is het het luisteren waard. Om het anders uit te leggen: De gast bepaalt waar het gesprek over gaat. Er is enkel 1 regel: Het mag geen ingestudeerd stuk zijn!

Mocht je na dit stuk niet om zijn. Dan raden wij je toch aan om de eerste aflevering hieronder te luisteren. En mocht het bevallen, de afleveringen komen per week. Dus lang wachten hoeft niet.

In aflevering 1 interviewt Vink Noah Zurhaar. Die naam zegt vrijwel niemand wat maar Vink is al een tijd goed bevriend met het vriendelijke joch. De heren praten over soep maken en Black Metal, de muziek die Noah maakt. Hoe hij dit doet en waarom hoor je in de eerste aflevering van “Vink vraagt”!